Редактор: e-mail: Кадър: БНТЖурналистката Анелия Дулева от Атака заяви в предизборен дебат

...
Редактор: e-mail: Кадър: БНТЖурналистката Анелия Дулева от Атака заяви в предизборен дебат
Коментари Харесай

Анелия Дулева за Ковид: Това е биологично оръжие, пуснато от световния елит срещу човечеството

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: Българска национална телевизия

Журналистката Анелия Дулева от " Атака " съобщи в избирателен спор в " Панорама " по Българска национална телевизия, че " ограниченията за битка с ковид и здравният фашизъм би трябвало да бъдат отстранени ". 

" 7 милиона са умряли от апетит предходната година. Тази пандемия цели международно преразпределение на запаси. Богатите ще станат по-богати, а бедните - по-бедни. Няма стопанска система, която да издържи затваряне и промяна на валута. В коя страна стартират новините със смъртните случаи. Не всявайте суматоха като казвате, че сме във война. Това е биологично оръжие, пуснато от международния хайлайф против човечеството. Относно идните избори на 4 април - участваме в напълно платен мач, ще бъдат компрометирани изборите. Ние се готвим за избори след 4 април, които ще бъдат действителни ", сподели тя, а във връзка шпионския скандал попита " за какво не е задържан и разпитан Красимир Каракачанов, в чието министерство се е случило това ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР